Selecteer een pagina

Na twee jaar met veel corona perikelen/leed/motivatie/enz. kon Mikado eindelijk weer beginnen met repeteren, dat moet ergens rond oktober 2021 geweest zijn. Het leden aantal was met ongeveer 20% gedaald, de animo was net heel erg hoog en de meeste nummers waren niet voor iedereen meer vanzelfsprekend. Gelukkig ging het voor Mikado daarna de goede kant op.
De eerste repetities nog aarzelend, maar vervolgens kwam al heel snel het vertrouwde gevoel: O wat is dit weer fijn en wat hebben we het gemist.

Mikado is gelijk met het kerstrepertoire begonnen, want we hadden allemaal zo iets van we mogen weer en daar horen ook optredens bij rond de Kerst, maar iedereen was voorzichtig en optredens werden wel geboekt, maar helaas ook allemaal geannuleerd.

Mikado ging wel verder en op 7 mei 2022 hebben we, samen met 49 andere koren, mee gedaan met het Alphens Korenfestival. Iedereen die aanwezig was liep rond met een “big smile”. Eindelijk, we mogen weer, eindelijk eindelijk EINDELIJK. Het meest gehoorde woord en de dag, het weer, de organisatie, alles was top.
Voor Mikado best ook wel een spannende dag, met veel nieuw repertoire in première en zou dat allemaal wel goed gaan? Veel positieve reacties, ook van oud-leden, gaven ons genoeg duidelijkheid.

Het publiek was enthousiast en dat is waar je het mede voor doet. Ons volgende optreden is al gepland.
Wil je een optreden van ons, neem dan contact met ons op:

Popkoor Mikado pr@popkoormikado.nl