Selecteer een pagina

Informatie

Waar oefent Popkoor Mikado?
Wij oefenen elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Buurthuis De Tas,  Dam 3 in Benthuizen. Na afloop van de repetitie is er altijd mogelijkheid voor gezellig nakletsen.

Voor meer informatie over Popkoor Mikado kunt u contact opnemen met de bestuursleden

Enrico van Zijl 
Voorzitter
e-mail: voorzitter@popkoormikado.nl

Een optreden van Popkoor Mikado
Voor boekingen van optredens, of informatie over sponsoring kunt u contact opnemen met de PR- en evenementencommissie lid Wilma Vermeij.

Wilma Vermeij Tel: 0654314737

of stuur een bericht via ons contactformulier onderaan deze pagina

Lid worden?

Wat zijn de kosten bij Popkoor Mikado?

De contributie bedraagt € 52,50 per kwartaal. Bij je aanmelding betaal je € 30 borg. Dit is een waarborgsom voor de ter beschikking gestelde kleding. De borg wordt geretourneerd als je je lidmaatschap beëindigt en de kleding volledig inlevert.

 

Leeftijd
Ben jij 18 jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom bij Popkoor Mikado.

 

Nieuw in het koor?
Om te voorkomen dat je je als nieuw lid verloren voelt in een grote groep, krijg je binnen het koor een buddy toegewezen. Dit is een wat meer ervaren lid binnen de door jou gekozen stemgroep die je zal begeleiden tijdens de repetitieavonden. Hierdoor voel je je niet verloren en maak je al snel deel uit van de (stem)groep.

 

Contact
Je kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op

Boekingen

Hoe ziet een optreden van Mikado er uit?
Betaalde optredens van Popkoor Mikado worden op maat verzorgd. Er kan gekozen worden voor een tot drie sets van 30 à 45 minuten. Wij hebben de beschikking over eigen geluidsapparatuur en technici. Als u voor de stroom zorgt en een kopje koffie om de kelen te smeren dan doen wij de rest. In overleg kan een keuze gemaakt worden uit ons uitgebreide repertoire.

Kleintje Mikado 
In die gevallen dat een optreden van een 55-koppig koor iets te massaal is kan een aanvraag gedaan worden voor een “Kleintje Mikado”.

Nadere informatie
Voor nadere informatie over een optreden en de tarieven kunt u contact opnemen met de PR- en evenementencommissie. Deze vindt u via contact. Twijfelt u nog? Kom dan gewoon kennis maken met Mikado op een van onze optredens of repetitieavonden!

Contact


Adres

Buurthuis De Tas
Dam 3
2731CE Benthuizen

E-mail