Selecteer een pagina

Ondersteuning

Popkoor Mikado is een vereniging met

# Bestuur
Het dagelijks bestuur van de vereniging bestaat uit een voorzitter, een secretaris en een penningmeester 

# Commissies
De vele taken die uitgevoerd moeten worden zijn verdeeld over vele commissies. De belangrijkste zijn:

# PR commissie
Deze commissie zorgt voor de PR van Mikado, onderhoudt relaties met potentiële klanten en zorgt ervoor dat Mikado regelmatig optredens kan verzorgen of in de media komt. Ook het beheer van de website, het Facebook- en Twitteraccount wordt door deze commissie uitgevoerd.

# Evenementencommissie
Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van optredens en eventueel andere evenementen. De commissie stemt af met de PR commissie, de muziekcommissie en de techniekcommissie.

 

 

# Muziekcommissie
Deze commissie richt zich met name op de “artistieke” begeleiding van het koor. De commissie bepaalt de muzikale richting en het repertoire. Vanuit iedere stemgroep is er een vertegenwoordiging in de muziekcommissie.

# Choreocommissie
Popkoor Mikado besteedt steeds meer aandacht aan choreografie. De speciaal hiervoor opgerichte commissie bedenkt choreografieën, begeleidt deze tijdens repetities en zorgt dat deze gefilmd worden zodat de leden deze thuis kunnen instuderen.

# Kledingcommissie
Kleding maakt een belangrijk onderdeel uit van de presentatie. Voor ieder optreden wordt door de commissie een kledingvoorschrift afgegeven aan de leden. Sommige kledingstukken worden vanuit Mikado in bruikleen gegeven

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Dirigent Mathieu Smit

Mathieu Smit ontving reeds op vierjarige leeftijd zijn eerste pianolessen van zijn moeder. Op 16-jarige leeftijd werd hij toegelaten aan het Rotterdams Conservatorium voor hoofdvak piano. Later maakte hij de overstap naar de studie Muziektheorie. In 2001 behaalde hij aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag het diploma ‘Docent Theorie der Klassieke Muziek’.

Tijdens zijn studie werd hij betrokken bij verschillende koren, aanvankelijk als pianist maar al snel ook als dirigent, meestal in combinatie met de piano. Hij was onder meer dirigent van gospelkoor Relight en musicalgroep Music-All en begeleidde als pianist verschillende koren, variërend van klassiek en operette tot musical- en popkoren. Hij is dirigent van verschillende koren en hij is muzikaal leider bij een musicalgroep die hij met zijn vriendin oprichtte.

Sinds november 2011 is Mathieu ook dirigent van popkoor Mikado.

Mathieu werkt graag met amateurkoren. Hij wil graag het beste in de mensen naar boven halen op een ontspannen manier. Hij houdt niet alleen van muziek, maar ook van lachen, dus heeft humor een belangrijke plaats tijdens de repetities.

In popkoor Mikado ziet hij een ambitieus en daadkrachtig koor, waarin hard gewerkt wordt, maar altijd op een heel relaxte manier, en waarin veel aandacht is voor een dynamische presentatie van de muziek.

PR – Popkoor Mikado

0654314737

Adres

Buurthuis De Tas
De Dam 3
2731CE Benthuizen

E-mail